Wat Is Een Backlink? - Checken, Waarde & Verkrijgen! - Back-links-kopen.nl

Published Jan 31, 22
7 min read

Jouw Website Hoog In Google Zonder Backlinks? - Back-links-kopen.nl

Een backlink geeft in dit geval een beetje waarde door van site A naar site B. Deze waarde noemen we linkjuice. Het internet, of het World Wide Web, is een netwerk van allemaal websites en pagina’s dat met elkaar in verbinding staat. Deze verbindingen worden gelegd door hyperlinks of backlinks.

: In het vorige voorbeeld schreef voedselrecensent A over restaurant B en in dit artikel stond een backlink naar het restaurant. Een andere website (C) zou het eens of oneens kunnen zijn met deze recensie en schrijft op zijn beurt hierover een nieuw artikel. In dit artikel verwijst C met een backlink naar het artikel van de recensent (A).

Wat Zijn Backlinks En Hoe Verzamel Je Ze In 2022? - Back-links-kopen.nlMaar niet alleen de website van de recensent (A) gaat er in dit voorbeeld op vooruit. Ook restaurant B krijgt een beetje meer waarde (linkjuice) omdat er een link naar het restaurant (B) staat op de pagina van A. Al deze backlinks maken het de zoekmachine gemakkelijker om het internet te indexeren.

Linkbuilding Zoals al eerder aangegeven is het verkrijgen van links niet alleen een geval van zoveel mogelijk links verzamelen. Er zijn meerdere zaken waar je rekening mee moet houden bij het verzamelen van backlinks: – Hoe waardevol is de verwijzende website? – Zijn de websites aan elkaar gerelateerd? – Hoe regelmatig komt Google langs op de verwijzende website? – Hoeveel verkeer heeft de verwijzende website? – Is het een dofollow link? – En zo nog veel meer factoren Je kunt je voorstellen dat het lastig is om ‘natuurlijke’ backlinks te verkrijgen.

Wat Zijn Backlinks En Waarom Moet Je Ze Verzamelen? - Back-links-kopen.nl

Helemaal wanneer je werkt in competitieve online markten zoals webshops worden natuurlijke backlinks schaars. Linkbuilding kan je in dit geval uitkomst bieden. Hiervoor bestaan verschillende technieken waaronder bijvoorbeeld backlinks kopen en een link ruilen. Deze technieken hebben allemaal als doel links naar de juiste pagina’s op je website te krijgen en worden dus veel gebruikt voor SEO.

Het is alleen wel verstandig een veilig linkbuilding plan te hanteren, want er zijn ook zeker links die je wilt vermijden om straffen van Google te voorkomen. Heb je hulp nodig met een goede linkbuilding strategie? Dan kun je op deze pagina meer informatie vinden over je linkbuilding uitbesteden en de verschillende methodes die ik hiervoor gebruik.

Backlinks Zijn Belangrijk - Hoger In Google - Seo En Webdesign - Back-links-kopen.nl

Backlinks: Wat Zijn Het En Wanneer Zijn Ze Belangrijk? - Back-links-kopen.nlWat Zijn Backlinks En Waarom Heb Je Ze Nodig? - Back-links-kopen.nl


Ik ben een ervaren, ambitieus en vindingrijk online marketer en heb veel ervaring met zoekmachine optimalisatie (SEO) zowel on-page als off page, local SEO, Ad, Words, e-commerce. Ik wordt blij van nieuwe technieken en goede resultaten. Maak jij mij blij met een mooie uitdaging? Dan maak ik jou blij met resultaten.

5 Manieren Om Backlinks Te Verkrijgen Voor Jouw Site - Back-links-kopen.nlWat Is Linkbuilding En Waarom Is Het Zo Belangrijk? - Back-links-kopen.nl


Niet alleen goed voor het resultaat, zeker ook goed voor de sfeer!” Henk-Jan Kosse Founder Appwiki “Rutger heeft bij ons uitstekend werk geleverd op het gebied van linkbuilding, sitestructuur en (technische) SEO. Dat hij voor zichzelf begint is niet meer dan een logische stap. Rutger is zelfstandig, pro-actief en op de juiste manier eigengereid.

Goede Backlinks Krijgen Door Linkbuilding Op De Juiste Manier - Back-links-kopen.nl

Wat is een backlink? Een backlink is een verwijzing vanaf een externe website naar je eigen domein. Zoekmachines zien backlinks als stemmen voor jouw website. Het aantal kwalitatieve en relevante verwijzende backlinks bepalen uiteindelijk de waarde van de pagina. Hoe hoger de waarde van je pagina hoe hoger je in de zoekresultaten komt en daardoor meer organische bezoekers krijgt.

Voordat je begint met het verzamelen van backlinks is het belangrijk dat je goed in kaart brengt waar je de backlinks naar toe laat linken. Dit doe je door een goede SEO strategie op te zetten. Hoe kun je backlinks checken? Er zijn een aantal programma’s waarmee je backlinks kunt checken.

Linkbuilding: Wat Zijn Backlinks En Hoe Krijg Je Ze? - Back-links-kopen.nl

Om de kwaliteit van een backlink te bepalen kijken we naar een aantal aspecten. Deze zes aandachtspunten hebben wij overgenomen van Ahrefs omdat onze kijk op backlinks hierop aansluit. 1. Autoriteit Stel je voor dat je een backlink krijgt van de net nieuwe website van een vriend van je of een backlink van De NOS heeft in dit voorbeeld een veel hogere autoriteit.

Vroeger had Google een openbare Page, Rank score van 0 tot 10 om de autoriteit waarde van een pagina aan te geven. Ergens in 2014 is Google gestopt met deze waarde. Sindsdien zijn veel bedrijven deze waarde na gaan maken. Deze waardes komen vaak overeen met hogere posities in Google maar de.

Wat Zijn Backlinks En Hoe Beïnvloeden Ze Je Website? - Back-links-kopen.nl

Hoe Belangrijk Zijn Backlinks? - Seo Tekstschrijven - Back-links-kopen.nlJouw Website Hoog In Google Zonder Backlinks? - Back-links-kopen.nl


Er zijn inmiddels veel verschillende SEO / Autoriteit waardes. Hieronder een lijst met de waardes die wij binnen Blauwe Monsters gebruiken . Waarde & Bedrijf:Definitie:– Moz is een door Moz ontwikkelde rankingscore voor zoekmachines die voorspelt hoe waarschijnlijk het is dat een scoort op pagina’s met zoekresultaten van zoekmachines (SERP’s).

– Mozis een score die is ontwikkeld door Moz en die voorspelt hoe goed een zal scoren op pagina’s met zoekresultaten van zoekmachines (SERP). Page Authority-scores variëren van één tot 100, waarbij hogere scores overeenkomen met een groter vermogen om te rangschikken. – Majestic staat voor de die verwijzen naar URL’s en websites.

Zijn Backlinks Nog Belangrijk? - Back-links-kopen.nl

Wat Zijn Backlinks - En Waarom Zijn Ze Zo Belangrijk Voor Seo? - Back-links-kopen.nlJouw Website Hoog In Google Zonder Backlinks? - Back-links-kopen.nl


– Majestic is een score die de weergeeft die naar een bepaalde website verwijzen. Citation Flow maakt het niet uit of een link van goede of slechte kwaliteit is. – Ahrefsis een statistiek die de weergeeft in vergelijking met alle andere websites ter wereld op een schaal van 0 tot 100.

Zowel interne als externe links worden in aanmerking genomen bij het berekenen van deze statistiek (maar ze worden anders “gewogen”). Tabel: Lijst met verschillende SEO / Backlink waardes 2. Relevantie Stel je voor dat je een website hebt over de beste koffie zaakjes in Amsterdam en je krijgt een backlink van Douwe Egberts en een andere backlink van een financiële blogsite.

Backlinks En Linkbuilding; Hoe Werkt Het? - Back-links-kopen.nl

Zoekmachines kijken naar relevantie van backlinks. Daarom is het slim om met linkbuilding te richten op relevante autoritaire websites en artikelen binnen jouw branche of vakgebied. 3. Ankerteksten De ankertekst is de tekst waar een interne of externe backlink uit bestaat. Deze tekst geeft context mee aan de zoekmachine waar de pagina achter de backlink over gaat.

Laat een deel van je externe links verwijzen naar een productcategorie of een specifiek merk. Pagina’s met enkel belangrijke zoekwoorden als ankerteksten kunnen mogelijk minder hoog ranken vanwege ”over optimalisatie” ga dus altijd voor een gezonde natuurlijke verhouding in je ankerteksten. Er is niet één winnend recept als het gaat om de verhouding in ankerteksten.

Linkbuilding Op Een Goede Manier - Kwalitatieve Seo ... - Back-links-kopen.nl

nl/”>Blauwe MonstersBlauwe Monsters Met een nofollow link zeg je eigenlijk tegen de zoekmachine dat dit niet telt als een stem. Oorspronkelijk zei Google ook dat ze niks deden met nofollow links. Maar in 2019 lieten ze weten anders te kijken naar nofollow backlinks. Daarmee introduceerde ze ook twee nieuwe link attributen namelijk: – om User Generated Content aan te geven.

– om aan te geven als een backlink onderdeel is van een advertentie, sponsorschap of als de link gekocht is. Als regel wil je altijd follow links naar jouw pagina omdat dit de backlinks zijn die als stemmen tellen. Maar, als er een kans is om een nofollow link van een hoge autoriteit pagina te krijgen moet je het zeker doen.

More from Offerte, Sales Funnel