Sterke Linkbuilding: Wat Is Het En Wat Zijn De Voordelen In 2022? - Linkbuilding Specialist RankingBooster.be

Published Feb 28, 22
7 min read

Hoger In Google - Meer Bezoekers Op Uw Website - Linkbuilding Specialist RankingBooster.be

Buiten Fitness? Kom Langs - Het Atelier: Premium Fitness Club in Sint-Niklaas10 Redenen Waarom Buiten Sporten Beter Is Dan In - Het Atelier: Premium Fitness Club in Sint-Niklaas


Ranking Booster - Linkbuilding Specialist

Brugstraat 5/b18, 2060 Antwerpen
Linkbuilding Uitbesteden

Het echte voordeel is immers dat er meer bezoekers naar jouw website worden getrokken en dat het je meer naamsbekendheid oplevert. De juiste verhouding tussen no-follow en do-follow links geeft jou een natuurlijk linkprofiel waar je jarenlang profijt van zult hebben. Het kiezen van de juiste ankerteksten is van essentieel belang om door Google gevonden te worden.

Voordat je aan de slag gaat met linkbuilding is het dan ook verstandig om eerst een zoektermonderzoek te doen. Zo bepaal je eenvoudig welke zoektermen van toepassing zijn voor jouw backlinks en waar je het meeste mee kunt scoren op het gebied van ranking. Toch moet ook hier een kanttekening bij worden geplaatst.

Linkbuilding - Versterk Uw Positie In Google - Linkbuilding Specialist RankingBooster.be

Backlinks met jouw bedrijfsnaam zijn al ontzettend fijn. Maak je niet te druk over andere bijpassende ankerteksten. De relevantie van jouw backlinks zijn ook van toepassing op de kwaliteit ervan. Een backlink bij een bakker met een hoge kwaliteitsscore is fijn, maar wat heb je hier aan als je kleding verkoopt? Bij het verzamelen van backlinks moet de relevantie duidelijk zijn.

Zoek daarom enkel naar websites die relevant zijn voor jouw eigen bedrijf en schrijf deze aan met informatieve content. In sommige gevallen valt er met een omweg natuurlijk wel een prima link te leggen tussen – op het eerste gezicht – slecht te combineren sites. Als jij bijvoorbeeld kleding hebt verkocht aan diezelfde bakker, die het werken een stuk comfortabeler hebben gemaakt, dan kan dit reden genoeg zijn voor de bakker om een artikel met daarin een verwijzing naar jouw bedrijf te plaatsen.

Linkbuilding Uitbesteden In 2022 - Linkbuilding Specialist RankingBooster.be

Iedere website beschikt over een eigen autoriteitspositie binnen Google. Deze positie op basis van verschillende factoren gebaseerd. Hierbij spelen enerzijds de backlinks mee, maar anderzijds ook de wijze waarop deze site SEO-strategieën gebruikt en de naamsbekendheid van het bedrijf. Hoe hoger een website in de zoekresultaten te zien is, hoe groter de autoriteit.

Als een webpagina met een hoge autoriteit verwijst naar jouw website, wordt een stukje van die autoriteit overgebracht aan jouw site. Ondanks dat de autoriteit van de verwijzende pagina zeker een grote rol kan spelen op je SEO, betekent dit niet dat je enkele Hoge Kwaliteitslinks moet verzamelen. Deze links zijn vaak moeilijk te bemachtigen.

Hoog In Google In 2022- Rank Hoger In Google Dankzij Link Building - Linkbuilding Specialist RankingBooster.be

En mits dit op de juiste manier wordt gedaan, kan ook met de links op minder autoritaire sites je webpagina groeien. Wanneer je aan de slag gaat met linkbuilding, zal je in eerste instantie misschien even overweldigd worden door de enorme hoeveelheid aan mogelijkheden. Er zijn namelijk talloze manieren om aan backlinks te komen.

Wanneer je linkbuilding niet op de juiste manier aanpakt, kan dit zelfs een nadelige invloed hebben op jouw positie binnen Google. Daarom is het belangrijk om niet alleen berekenend te werk te gaan, maar ook om advies te vragen aan echte vakmensen. Het inschakelen van een linkbuilding bedrijf is dan ook zeker een goed idee.

Wat Is Linkbuilding? En Hoe Zit Het Met Hoge Da Backlinks? - Linkbuilding Specialist RankingBooster.be

Wil je toch ook zelf aan de slag met linkbuilding of ben je simpelweg nieuwsgierig hoe je dit nu het beste kunt aanpakken? Maak dan gebruik van de volgende 3 tips en mogelijkheden om een zo natuurlijk mogelijke backlinkprofiel op te bouwen. Dit is misschien wel de beste manier om een natuurlijk linkprofiel op te bouwen.

Door het verdienen van een link, laat je zien dat jouw website echt contentwaardig is. Relevant voor verschillende doelgroepen, informatief én bovenal het waardig om bovenaan in de zoekresultaten te eindigen. Ondanks dat dit verreweg de beste methode is om een goed linkprofiel op te bouwen, betekent dit niet dat iedereen hier de tijd voor neemt.

Hoe Kom Je Aan Backlinks In 2022? (Linkbuilding Tips!) - Linkbuilding Specialist RankingBooster.be

Zelf actief investeren in waardevolle content en deze vervolgens onder de aandacht brengen bij andere bedrijven is dan ook iets waar ze gewoonweg niet de tijd voor nemen. En dat is zonde, want het verdienen van links levert je veel meer op dan allerlei andere shortcuts. Sterker nog, shortcuts kunnen soms zelfs jouw positie nadelig beïnvloeden.

Wees niet teleurgesteld als dit niet direct het gewenste effect heeft. Een sterk linkprofiel opbouwen kost tijd. Neem deze ook. Dat levert op de lange termijn verreweg het meeste op. Wanneer je je content onder de aandacht blijft brengen, bereik je vrijwel altijd een nieuw publiek. Het is eigenlijk de meest logische manier om links te verzamelen door simpelweg de publiciteit op te zoeken.

Linkbuilding Uitbesteden In 2022 - Linkbuilding Specialist RankingBooster.be

Bedenk echter wel goed of de informatie die je wilt delen ook daadwerkelijk nieuwswaardig is. Iedere dag worden kranten overspoeld met nieuwsberichten. Ze zullen deze nieuwsberichten enkel delen wanneer deze inderdaad nieuwswaardig genoeg zijn. Wanneer jij met een verhaaltje over één van je producten komt, dan zal dit er veel minder snel uitgepikt worden.

Lanceer je echter een nieuw product of heb je geheel unieke ideeën met betrekking tot veranderingen binnen jouw branche? Dan kan het publiceren van persberichten zeker een slim idee zijn. Groot voordeel van een geaccepteerd persbericht is dat deze vaak tegelijkertijd op meerdere platformen terecht komt. Bovendien beschikken dergelijke platformen doorgaans ook over een hoge kwaliteitsscore, waardoor ze tevens meer zullen opleveren voor jouw backlinkprofiel.

Kwalitatieve Linkbuilding Pakketten - Seo Backlinks 100% Google Safe! - Linkbuilding Specialist RankingBooster.be

Vergeet echter niet dat het draait om het informeren van de doelgroep. De verwijzing moet dus ook echt gepast zijn en niet om simpelweg meer backlinks te verkrijgen. Zal het persbericht enkel worden geplaatst zonder backlink? Maak je hier dan niet al te druk om. Ook de publiciteit is al erg prettig.

Voor Het Aanbod Outdoor Fitness En Sportcontainers - Het Atelier: Premium Fitness Club in Sint-NiklaasUtdoor Fitness L Buiten Fitnessapparatuur - Het Atelier: Premium Fitness Club in Sint-Niklaas


Sport En Fitness - Sportoestellen Buiten - Het Atelier: Premium Fitness Club in Sint-NiklaasBootcamp, Booty Camp, Outdoor Fitness En Bokstraining - Het Atelier: Premium Fitness Club in Sint-Niklaas


Toch is dit volgens Google geen legitieme wijze voor het verzamelen van links. Sterker nog, wanneer zij opmerken dat dit te vaak wordt gedaan, kan het zelfs afgestraft worden. Toch moet ook hier een kanttekeningen bij worden geplaatst. Soms worden artikelen namelijk enkel geschreven met als doel het verwerken van een backlink.

5 Waardevolle Tips Om Hoger Te Scoren In Google Maps - Linkbuilding Specialist RankingBooster.be

De Leukste Buitensporten In Antwerpen - Het Atelier: Premium Fitness Club in Sint-NiklaasBuiten Fitness En Fitness - Het Atelier: Premium Fitness Club in Sint-Niklaas


In dat geval is het geheel terecht als het artikel wordt afgestraft. Toch geldt dit niet voor alle gastblogs. Wanneer jij echt álle tijd in een geweldig artikel steekt, een artikel wat zowel uniek als interessant gevonden zal worden, en daarin een kleine verwijzing maakt naar je eigen website, dan zal dit in de meeste gevallen geen kwaad kunnen voor jouw rankingspositie.

Als een verwijzing naar jouw website binnen het artikel past, kun je dit gewoon doen. Past het niet? Dan laat je het zitten. De publiciteit alleen al heeft ook effect op je SEO. Het belangrijkste is om je niet te laten leiden door alle mogelijke regels en het verwerken van zoveel mogelijk links.

Hoger In Google Door Linkruil Op Mijn Website Of Backlinks Kopen? - Linkbuilding Specialist RankingBooster.be

Dat deze echt iets kan geven en delen waar de doelgroep iets aan heeft. Zo verkrijg je vanzelf een betere autoriteitspositie. Lukt het je toch niet om hoger te scoren? Schakel dan een linkbuilding bedrijf in om je op weg te helpen. De eerste stap naar SEO backlinks is dan gemaakt.

Outdoor Fitness Systems. Omdat. Buiten Fitnessen. Nóg Meer - Het Atelier: Premium Fitness Club in Sint-NiklaasBuiten Fitnesstoestellen Kopen - Oudoor Fitnessapparaten - Het Atelier: Premium Fitness Club in Sint-Niklaas


Voor ondernemers is het belangrijk dat je via het internet snel en makkelijk gevonden kan worden. Je wilt veel lezers aantrekken tot jouw berichten en content en dit doe je door hoog in de zoekresultaten van bekende zoekmachines, zoals Google, te komen staan. Nu denk je wellicht; hoe zorg ik voor een hogere plek in de organische zoekresultaten? Dit kun je doen door het gebruik van .