Linkbuilding - Verbeter De Autoriteit Van Jouw Site - LinkbuildingExperts.be

Published Jan 27, 22
6 min read

Linkbuilding, Wat Kun Je Er Eigenlijk Mee? Werkt Het Nog? - LinkbuildingExperts.be

Linkbuilding uitbesteden? Wil je je Linkbuilding uitbesteden aan een Linkbuilding bureau? Wij gaan graag de uitdaging met je aan! Op basis van een een nulmeting van je website en je doelstellingen stellen wij samen een Linkbuilding strategie op. Dit doen we aan de hand van de ‘Linkbuilding piramide’. Kwaliteit vs kwantiteit, Afhankelijk van je doelen en de nulmeting van je website, bepalen we de juiste mix van kwalitatieve linkbuilding en kwantitatieve linkbuilding.

We bereiken dit door middel van contentcreatie in de vorm van artikelen / blogs (waarin we 1 of 2 linkjes opnemen) die we laten plaatsen op hoge kwaliteit websites. Met kwantitatieve linkbuilding richten we ons meer op de onderkant van de piramide en creëren we ‘bulk’ linkjes op lagere kwaliteit websites (maar wel altijd relevant!).

Linkbuilding werkt het best als ook de rest van je website goed geoptimaliseerd is voor de zoekmachines. Pak je dit goed aan heb je een SEO strategie voor de lange termijn? Dan is linkbuilding een onmisbaar onderdeel voor bedrijven die online écht willen groeien. Onze linkbuilding specialisten staan klaar om samen met jou een succesverhaal te schrijven! Waarom Linkbuilding uitbesteden?✔ Op een duurzame manier de autoriteit van je website vergroten✔ Hogere rankings op belangrijke zoektermen in Google✔ Op de lange termijn profiteren van meer ‘gratis’ bezoekers uit Google, Aan de slag! Ben je er klaar voor? Laten we dan samen aan de slag gaan! Daag ons uit, daar krijgen we energie van - linkbuilding campagne.

Heeft Linkbuilding Nog Wel Zin? - LinkbuildingExperts.be

In de afgelopen jaren hebben wij ontzettend veel verschillende linkbuilding strategieën getest. Hierdoor weten wij inmiddels precies wat goed werkt en wat juist niet. Inmiddels hebben we een zeer effectieve linkbuilding strategie ontwikkelt waarbij we super goede resultaten zien. Door het toepassen van deze strategie hebben we al meerdere nummer 1 posities weten te claimen! Deze nummer 1 posities leveren onze klanten op maandelijkse basis honderden tot duizenden extra bezoekers op.

Linkbuilding In 2022 - De Ultieme Seo Gids - LinkbuildingExperts.beLinkbuilden - Bouwen Aan Een Hoogwaardig Backlinkprofiel - LinkbuildingExperts.be


Linkbuilding, Wat Kun Je Er Eigenlijk Mee? Werkt Het Nog? - LinkbuildingExperts.beWat Is Linkbuilding? - Vergroot Je Online Autoriteit! - LinkbuildingExperts.be


Linkbuilding is anno 2021 nog steeds een goede manier om kwalitatieve SEO backlinks te verkrijgen naar je website. Dat is nog steeds belangrijk aangezien autoriteit één van de drie basispijlers is binnen SEO. Vandaag wil ik je in dit blog vooral vertellen waar je rekening mee moet houden en je denkrichtingen geven hoe je linkbuilding op een goede manier kunt uitvoeren.

Ze zagen een link als een soort van stem. Link jij naar een andere website? Dan vind jij die content dus zo goed dat jij jouw bezoekers de mogelijkheid geeft om ook die content te bekijken. Hoe meer websites dit doen, hoe groter hun autoriteit en expertise over dit onderwerp.

Linkbuilding: Hoe Werkt Het En Wat Zijn De Voordelen In 2022? - LinkbuildingExperts.be

Linkbuilding is dus zo waardevol omdat je werkt aan het verkrijgen van links van andere websites naar jouw website. Door kwalitatieve links naar jouw website stijgt jouw autoriteit en daarmee jouw kans op een goede positie binnen de organische resultaten van Google. Starten met linkbuilding Afijn, linkbuilding is belangrijk. Voordat je gaat starten met linkbuilding is het belangrijk om te weten dat er een paar elementen zijn waarmee je rekening moet houden: relevantie, autoriteit, anchor tekst en follow / nofollow.

Als wij met Pure naar Campina gaan met de vraag of ze in hun artikel over melk een link kunnen plaatsen naar onze site, is dat dan logisch? Het is veel logischer en relevanter als een SEO freelancer bezig is met een blog over ‘starten met SEO’ en linkt naar onze video tutorial ‘starten met SEO’ onder het mom van als je meer wilt leren over dit onderwerp bekijk deze video.

Als we in onze teksten allebei linken naar Vitesse, omdat we dit de beste club vinden, is de link van Ronaldo een stuk krachtiger. Als hij, met zijn autoriteit, zegt dat Vitesse de beste club is en een link plaatst, is deze krachtiger dan mijn link naar Vitesse als fan.

Wat Is Linkbuilding? En Hoe Werkt Dat Succesvol In 2022? - LinkbuildingExperts.be

Een link moet dus relevant zijn en ook van een autoritaire website afkomen. De anchor tekst is de klikbare tekst van een link. Google gebruikt die tekst en de tekst eromheen om te begrijpen waar je naartoe linkt. Kijkend naar het huidige web zijn er verschillende soorten anchor teksten: Beschrijvend Het beste online marketing bureau? Dat is Pure Internet Marketing.

Dit kan zowel exact over het onderwerp van de pagina gaan (online marketing bureau) of een variatie daarvan (beste online marketing bureau of online marketing bureau in Arnhem). Merknaam Het beste online marketing bureau? Dat is Pure Internet Marketing. Bekijk hun site. Generiek Het beste online marketing bureau? Dat is Pure Internet Marketing.

Google vindt nieuwe websites en pagina’s door links te volgen. Niets anders dan een spin in een spinnenweb gaan ze alles in hun web af. Elke link naar een andere website of pagina is weer een deur die opengaat. Door alle links te volgen, probeert Google het gehele web in kaart te brengen.

Linkbuilding Uitbesteden - #1 Linkbuilding Specialist - LinkbuildingExperts.be

Linkbuilding Uitbesteden - LinkbuildingExperts.beLinkbuilding Uitbesteden? Domineer De Zoekmachines In 2022! - LinkbuildingExperts.be


Backlinks moeten relevant zijn, van een autoritaire website afkomen, moeten een ‘natuurlijke’ anchor tekst hebben en idealiter een ‘follow’ link zijn (abonnement linkbuilding). Hoe krijg je nou kwalitatieve backlinks? We hebben het gehad over hoe een ideale backlink eruit moet zien, maar hoe krijg je deze kwalitatieve backlinks nou? Ik heb een geheim voor je, die krijg je (helaas) niet zomaar.

Een autoriteit worden, dat word je niet zomaar. De mooiste linkbuilding techniek is linkbuilding zonder een andere website te benaderen. Met kick-ass content krijg je linkjes vanzelf. Websites gaan dan ook naar je website linken, omdat ze je content waardevol, interessant of gaaf vinden. Dat gebeurt op een natuurlijke wijze.Mensen gaan naar je refereren als ze een goede service hebben gehad, goed geholpen zijn of je gewoon gaaf vinden. Je bent 100% in controle van je eigen content en je kan deze zo goed maken als je zelf wilt. Bijkomend voordeel? Blije gebruikers op je site, meer klanten, meer links naar je site en een hogere positie in Google, kick-ass content schrijf je niet alleen voor linkbuilding! Kick-ass content kan in allerlei vormen voorkomen: Pagina’s Blogs Whitepapers Onderzoeken / data Afbeeldingen / infographics Wist je dat bijvoorbeeld het marktaandelen onderzoek van Eddie elk kwartaal weer zorgt voor backlinks? Niet alleen ranken we op nummer 1 op het zoekwoord ‘marktaandeel google’, websites linken graag naar het artikel als bronvermelding.

Seo Linkbuilding - LinkbuildingExperts.be

We hadden het net al over kick-ass content en hoe het helpt met het verkrijgen van backlinks. Het helpt daarbij om te laten zien waarom jij dé expert bent over dat onderwerp. Helemaal als je in de medische, juridische en financiële branche zit, is het belangrijk om te claimen waarom jij een expert op dat gebied bent.

Linkbuilding Anno 2022: Do's And Don'ts - LinkbuildingExperts.beBetrouwbare Linkbuilding En Backlinks - LinkbuildingExperts.be


Laat zien waar je informatie vandaan komt, link naar eventuele bronnen en houd je content up-to-date. Werken aan je E-A-T kan ervoor zorgen dat mensen sneller een link plaatsen naar jouw content. Met laaghangend fruit kun je relatief makkelijk links krijgen of weer opnieuw krijgen. Begin allereerst in je netwerk.