Linkbuilding Uitbesteden? Werk Aan De Autoriteit Van Je Website! - Linkbuilding-Vlaanderen.be

Published Feb 02, 22
7 min read

Linkbuilding Uitbesteden Voor Professionals Bij - Linkbuilding-Vlaanderen.be

Linkbuilding Uitbesteden - 15+ Jaar Ervaring - Linkbuilding-Vlaanderen.beLinkbuilding In 2022 - De Ultieme Seo Gids - Linkbuilding-Vlaanderen.be


Dankzij onze persoonlijke aanpak houden we onze werkzaamheden inzichtelijk en begrijpelijk. Dit onderbouwen we met de posities van jouw belangrijkste zoekwoorden en de resultaten van de organische en betaalde omzet van je website. Als ervaren specialisten op het gebied van linkbuilding uitbesteden nemen we graag de tijd om je hier meer over te vertellen en je vragen te beantwoorden.

Linkbuilding Uitbesteden? - Ontdek Jouw Groeikansen - Linkbuilding-Vlaanderen.beLinkbuilding Uitbesteden - Domineren Van Het Internet - Linkbuilding-Vlaanderen.be


We nemen graag de tijd om deze vragen persoonlijk te beantwoorden, maar om het je nog makkelijker te maken hebben we onze antwoorden op de meest gestelde vragen hieronder uitgeschreven. Als je hier graag meer over wilt weten of als je een vraag hebt die hier niet tussenstaat; neem dan gerust contact met ons op.

Iedere backlink krijgt een waardering van de zoekmachine en dat maakt dat niet iedere link evenveel waard is als de ander. Links met een slechte waardering kunnen zelfs zorgen voor een negatief effect in de waarde van jouw website. Het opbouwen van een netwerk gaat als volgt. Iedere kwalitatieve link naar een webpagina zorgt ervoor dat jouw website autoriteit opbouwt.

Linkbuilding Uitbesteden? Bovenaan In Google Door Backlinks - Linkbuilding-Vlaanderen.be

Maar meer is niet altijd beter; een irrelevante link kan namelijk ook zorgen voor een negatieve waardering, zelfs als de website waar de link vandaan komt een hoge DA-waarde heeft. Wat een link relevant maakt hangt af van het algoritme van de zoekmachine, wat vrijwel altijd geheim gehouden wordt door Google en diens concurrenten.

Hierbij speelt de autoriteit van je gehele website een grote rol. Hoe relevanter de zoekmachine jouw content vindt, hoe beter je scoort in de zoekresultaten. Zorg dat je website meer autoriteit opbouwt door relevante links naar je webpagina’s te laten verwijzen. Het belang van linkbuilding zit in het toevoegen van waarde aan je webpagina’s.

Het totaalplaatje moet kloppen om resultaten te boeken. De uitdaging van linkbuilding is dus om voldoende backlinks te krijgen van kwalitatieve websites. Deze links komen echter niet vanzelf, zelfs niet als je hele goede content hebt. Hoe beter de content, hoe groter de kans dat er naar jouw website gelinkt zal worden, maar dit is slechts het topje van de ijsberg.

Uw Linkbuilding Artikelen Uitbesteden - Linkbuilding-Vlaanderen.be

Een logische vraag, want waarom zou je linkbuilding uitbesteden als je het ook zelf kunt doen? Het is echter lastig om uit het niets een sterke linkbuilding op te bouwen. We zien dat sommige partijen speciale linkbuilding pakketten aanbieden. Deze partij plaatst dan een afgesproken aantal links naar jouw website zonder tijd en moeite te steken in het vinden van relevante links.

Vaak zijn de DA-waardes van de websites waar deze links vandaan komen niet sterk en is de content van deze websites niet relevant voor jouw dienst of product. Het gevolg is dat de zoekmachine een penalty uitdeelt. Deze penalty’s hebben een significant effect op de waardering van jouw website en wil je dus ten alle tijden voorkomen.

Het opbouwen van een sterke linkbuilding is namelijk erg intensief, je krijgt niets cadeau. Veel links zonder hoge waarde zorgen voor resultaat op korte termijn, maar zullen op lange termijn leiden tot penalty’s en een enorme daling in de posities van jouw webpagina’s. Het opbouwen van een netwerk duurt langer en kost meer middelen, maar het levert je uiteindelijk ook veel meer op.

Linkbuilding Uitbesteden? Werk Aan De Autoriteit Van Je Website! - Linkbuilding-Vlaanderen.be

En toch zijn onze specialisten dagelijks ook veel tijd kwijt aan het beheren van de linkbuilding van onze klanten. Je kunt je haast niet voorstellen hoe intensief het is om dezelfde resultaten te behalen zonder onze kennis en het uitgebreide netwerk dat we in de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Linkbuilding is een arbeidsintensieve bezigheid en ondanks handige tools en software bestaat een groot deel uit de werkzaamheden uit maatwerk.

Linkbuilding Uitbesteden? - Ontdek Jouw Groeikansen - Linkbuilding-Vlaanderen.beLinkbuilding Uitbesteden - Wat Zijn De Voordelen? - Linkbuilding-Vlaanderen.be


Het opdoen van de kennis, het opbouwen van een netwerk en het blijven zoeken naar geschikte backlinks is een enorme opgave, zeker voor een klein bedrijf. Je linkbuilding uitbesteden levert je veel voordelen op, waarvan een van de belangrijkste is. Maar er zijn meer redenen die het aantrekkelijk maken om samen te werken met een externe partij voor jouw linkbuilding.

De kennis en ervaring die een specialist heeft, gecombineerd met een uitgebreid netwerk zijn grote pluspunten die in het voordeel van uitbesteding spreken. Linkbuilding is gericht op de lange termijn. Het is een doorlopend proces wat nooit helemaal af of klaar is. Door de linkbuilding uit te besteden ben je zeker van dat je de van een linkbuilding bureau krijgt.

Linkbuilding Uitbesteden - Onwise Internet Marketing B.v. - Linkbuilding-Vlaanderen.be

Zo kan ROIpartners veel meer uit de linkbuilding halen als het gecoördineerd samenwerkt met andere elementen van SEO. Het is uiteraard geen vereiste, maar in de praktijk blijkt vaak dat we onze klanten veel verder kunnen helpen door linkbuilding te combineren met andere werkzaamheden. We zorgen er dan voor dat deze werkzaamheden elkaar versterken en de resultaten nog beter zijn.

Maar hoe bepaal je welke partner bij jouw bedrijf en website past? Je kunt al veel afleiden aan het gevoel dat je krijgt bij het bekijken van de websites van verschillende bureaus. Let hier vooral op hun dienstverlening; wat doen ze nog meer naast linkbuilding. Een uitgebreide dienstverlening draagt doorgaans bij aan een betere service, omdat een online adviesbureau het totaalplaatje ziet en begrijpt.

Linkbuilding In 2022 - De Ultieme Seo Gids - Linkbuilding-Vlaanderen.beLinkbuilding Uitbesteden (9+ Jaar Ervaring!) - Linkbuilding-Vlaanderen.be


Een heel belangrijk onderdeel welteverstaan, maar met alleen linkbuilding kom je er niet. Door samen te werken met een bureau dat zowel SEO, als SEO en linkbuilding voor je regelt ben je verzekerd van uitgebreide kennis en dito mogelijkheden. Omdat de werkzaamheden voor linkbuilding veelal aan de achterkant afspelen, is het moeilijk om te beoordelen hoe de kwaliteit van het werk in de praktijk is.

Linkbuilding Uitbesteden? Lees Hoe Wij Werken - Linkbuilding-Vlaanderen.be

De ervaring die klanten hebben gehad met een partij levert veel waardevolle informatie op. Kijk eens naar de referenties die op de website te vinden zijn. Dit geeft je de kans om te kijken of deze partij al actief is (geweest) binnen jouw branche, wat het opgebouwde netwerk uiteraard relevanter maakt.

Hebben ze ervaring binnen jouw branche en kunnen ze met hun netwerk de juiste contacten leggen voor sterke backlinks? Vaak is een simpel telefoontje genoeg om hier meer over te weten te komen. Tijdens dit gesprek leer je het linkbuilding bureau ook direct beter kennen. Weet je gesprekspartner waar hij over praat en kan hij de principes van linkbuilding ook in begrijpelijke taal aan jou uitleggen? Dit zijn allemaal belangrijke kenmerken die erop duiden dat je met een geschikt bureau in gesprek bent.

Wanneer een autoritair domein bereid is om een link naar jouw website te plaatsen, dan moet dat toch wel goed zijn? Nee, dat is helaas niet altijd het geval. Je backlinks moeten namelijk niet alleen afkomstig zijn van sterke domeinen, ze moeten ook relevant zijn. Een website gericht op kleding heeft weinig tot niets aan een backlink van een website gericht op professionele zaagmachines.

Linkbuilding Uitbesteden - Onwise Internet Marketing B.v. - Linkbuilding-Vlaanderen.be

Linkbuilding Uitbesteden? Lees Hoe Wij Werken - Linkbuilding-Vlaanderen.beLinkbuilding Uitbesteden: Maak Het Jezelf Makkelijker! - Linkbuilding-Vlaanderen.be


Linkbuilding voor een lange termijn strategie! Onze deskundigen op het gebied van linkbuilding Dat online vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid voor een website erg belangrijk zijn hoeven we tegenwoordig niet meer aan onze klanten uit te leggen. De vraag die we nu krijgen is: hoe kunnen we de online vindbaarheid en gebruiksvriendelijk verbeteren? Hoewel het principe achter de zoekmachines vaak wel begrepen wordt, is het veel lastiger om dit ook toe te passen in de praktijk.