Linkbuilding: Meer Autoriteit Door Kwalitatieve, Hoge Da Backlinks - Linkbuilding Specialist RankingBooster.be

Published Feb 21, 22
7 min read

Linkbuilding Uitbesteden In 2022 - Linkbuilding Specialist RankingBooster.be

Ranking Booster - Linkbuilding Specialist

Brugstraat 5/b18, 2060 Antwerpen
Linkbuilding Uitbesteden

Het enkele feit dat een backlink afkomstig is van een website zonder of met weinig bezoekers, betekent niet noodzakelijkerwijs dat deze link niet als ‘kwalitatief’ wordt bestempeld. Het verkeer van de linkende website speelt wel mee, maar dit is zeker geen leidende factor. Eén ding is inmiddels zeker: kwalitatieve backlinks zijn van groot belang voor de vindbaarheid van je website.

Deze methodes kun je onderbrengen in grofweg twee categorieën: allereerst kun je backlinks verwerven door ervoor te zorgen dat andere webpagina’s naar je linken, en ten tweede kun je backlinks verwerven door deze zelf te plaatsen. Allereerst kun je er dus voor zorgen dat beheerders van andere websites backlinks naar jouw website plaatsen.

Allereerst kun je backlinks genereren doordat andere websites uit zichzelf naar jouw website linken. Dit zal echter enkel gebeuren als de content op jouw website zó goed is dat de beheerders van andere websites hun bezoekers over jou willen vertellen. Er zijn verschillende manieren om dit te bereiken. Zo kun je bijvoorbeeld informatieve blogposts schrijven over een onderwerp binnen je vakgebied.

Hoger In Google Komen? Concrete Tips In [2022] - Linkbuilding Specialist RankingBooster.be

Voor Het Aanbod Outdoor Fitness En Sportcontainers - Het Atelier: Premium Fitness Club in Sint-NiklaasVoor Het Aanbod Outdoor Fitness En Sportcontainers - Het Atelier: Premium Fitness Club in Sint-Niklaas


Dat levert niet alleen een backlink op, maar vergroot ook nog eens je autoriteit en je naamsbekendheid! Je kunt er echter ook voor kiezen om vermakelijke, grappige content te plaatsen. Dit soort content gaat immers het vaakst viral. Een nadeel van deze methode van backlink vergaring is dat je hier al een bepaalde mate van bekendheid voor nodig hebt.

Als websites niet uit zichzelf over jouw producten of diensten schrijven, kun je ze misschien aanmoedigen om dat te doen. Een goede manier om dit te bewerkstelligen is door een persbericht de wereld in te sturen. In dit persbericht vertel je over je nieuwste collecties of lanceringen. Door dit op een interessante, misschien zelfs verbazingwekkende, manier te presenteren, moedig je websites aan om over je te schrijven.

nieuwsbank.nl of www. onlinepersbericht.com. Deze methode heeft wel als nadeel dat niet elke branche hier geschikt voor is – als kapper ligt het natuurlijk minder voor de hand om een persbericht te verspreiden dan een cosmetica producent die een nieuwe collectie wil aankondigen. Was er maar een manier om zélf op de website van een ander een link naar je eigen website te plaatsen… Wacht, die is er ook! Het schrijven van een gastblog geeft je de mogelijkheid om een tekst op de website van een ander te plaatsen – en daar natuurlijk een link naar je eigen website aan toe te voegen! Het schrijven van dit soort blogs vergroot niet alleen het aantal kwalitatieve backlinks, maar geeft tevens je naamsbekendheid en autoriteit binnen de branche een boost.

Hoger Met Je Website In Google Komen? - Linkbuilding Specialist RankingBooster.be

Als je je liever uitdrukt in beelden, kun je er ook een aantal foto’s of illustraties aan toevoegen! Wil het schrijven echt niet lukken? Schakel dan de hulp in van een professionele copywriter. Eerder gaven we al aan dat een backlink alleen bijdraagt aan je SEO score als deze voldoende relevant is.

Hoe Je Goedkoop Een Fitnessstation Buiten Opzet - Het Atelier: Premium Fitness Club in Sint-NiklaasFitnesstoestellen Kopen & Fitnessartikelen Voor Thuis - Het Atelier: Premium Fitness Club in Sint-Niklaas


Ga in plaats daarvan op zoek naar een blog of website die op enigerlei wijze verbonden is aan jouw niche. Hoe vind je echter zo’n blog of website? Als je er via Google niet uitkomt, kun je gebruikmaken van Bloglovin’. Via deze tool kun je zoeken op onderwerp en op die manier snel en eenvoudig relevante blogs ontdekken.

Houd er wel rekening mee dat je voor een optimaal resultaat verschillende influencers in zult moeten huren. Als één influencer via één domein verschillende links naar jouw website plaatst, telt Google dit namelijk slechts als één backlink. Het inhuren van meerdere influencers is echter niet goedkoop: influencers met een groot bereik kunnen namelijk best prijzig zijn.

Seo Uitbesteden! - Hoge Positie In Google In 2022 - Linkbuilding Specialist RankingBooster.be

Als je studieboeken verkoopt, kun je bijvoorbeeld het best kiezen voor een influencer met volgers in de leeftijdsgroep van 16 tot en met 25 jaar – en niet voor een influencer die zich vooral richt op 65-plussers. linkbuilding uitbesteden. In theorie zou je ook backlinks kunnen kopen. In dat geval betaal je een andere websitebeheerder om naar jouw website te linken.

Outdoor Fitness Zone - Het Atelier: Premium Fitness Club in Sint-NiklaasBuiten Fitness? Kom Langs - Het Atelier: Premium Fitness Club in Sint-Niklaas


Zoals we al eerder aangaven, dragen backlinks namelijk alleen bij aan een hogere SEO score als deze van hoge kwaliteit zijn. Dat is bij gekochte backlinks eigenlijk bijna nooit het geval: deze backlinks zijn niet altijd relevant, en worden daarnaast ook vaak aangemerkt als ‘niet natuurlijk’. Zeker als je in korte tijd een groot aantal backlinks koopt, is de kans groot dat dit wordt opgepikt door Google als misbruik.

Op het internet zijn speciale websites te vinden voor personen die op zoek zijn naar backlinks. Op deze websites kun je contact leggen met andere websitebeheerders, en vervolgens voor elkaar een backlink plaatsen. Ook hierbij geldt dat dit je SEO ranking alleen zal verbeteren als de backlinks van goede kwaliteit zijn.

Uw Linkbuilding Artikelen Uitbesteden - Linkbuilding Specialist RankingBooster.be

Websites die erg veel aan linkruil doen, kun je het beste vermijden: de kans is namelijk groot dat Google zo’n website als onbetrouwbaar ziet. Wil je linkruil proberen? In dat geval kun je het beste met verschillende websitebeheerders in zee gaan. Eén extra backlink zal namelijk weinig verschil maken. Voor het vergaren van backlinks ben je dus grotendeels van anderen afhankelijk.

Dat levert ook nog eens extra verkeer naar je website op – zeker als deze posts ook nog eens worden gedeeld! Zorg er echter wel voor dat de content waarin wordt gelinkt voldoende waardevol is. Als je tekst niet interessant is, of je foto niet mooi is, is de kans immers klein dat je volgers op de link zullen klikken of de post zullen delen.

We zien echter wel dat er de laatste tijd een verschuiving plaatsvindt: Facebook wordt steeds minder gebruikt door jongeren, en krijgt een steeds ouder publiek. Heb je je juiste een jongere doelgroep? In dat geval zouden we je aanraden om je te richten op Instagram en You, Tube. Het voordeel van deze kanalen is dat deze platforms veel verschillende doelgroepen aantrekken – van muziekliefhebbers tot studenten en van jongeren die geïnteresseerd zijn in make-up tot gamers.

Hogere Positie Krijgen In Google [2022]? - Linkbuilding Specialist RankingBooster.be

Ook het relatief nieuwe platform Tik, Tok is erg in trek bij de jongere generaties. Dit social media netwerk heeft op dit moment al een paar miljoen gebruikers in Nederland, en dit aantal steeg het afgelopen jaar explosief. Eerder hadden we het al over het schrijven van een gastblog (backlinks). Het nadeel van deze methode is dat je hierbij eerst een relevante blog moet vinden die je artikel wil publiceren.

Heb je die tijd niet? Het is ook mogelijk om zelf een artikel te verspreiden. Er zijn namelijk heel wat websites die artikelen verzamelen. Op deze websites kun je zelf een artikel uploaden – met daarin een linkje naar je website natuurlijk! Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op de website www. links met hoge DA.

Fitness - De Sportschool In Best Met Aandacht ... - Het Atelier: Premium Fitness Club in Sint-NiklaasUtdoor Fitness L Buiten Fitnessapparatuur - Het Atelier: Premium Fitness Club in Sint-Niklaas


kennisdelen. backlinks plaatsen.com. Doe dit echter niet te vaak – als je te veel backlinks van één website hebt, is de kans namelijk groot dat Google dit als ‘onnatuurlijk’ zal zien. De startpagina – ken je hem nog? Dit is een webpagina met een grote verzameling aan links. Door deze webpagina als de startpagina van je internetbrowser in te stellen, heb je aan het begin van een internetsessie meteen een groot aantal handige links bij de hand.