Kwalitatieve Linkbuilding Verbetert Je Google Search Ranking - Linkbuilding Bureau - RankingBooster.be

Published Feb 28, 22
7 min read

Linkbuilding Voor Websites En Webshops - Bewezen Linkbuilding Strategie! - Linkbuilding Bureau - RankingBooster.be

Ranking Booster - Linkbuilding Specialist

Brugstraat 5/b18, 2060 Antwerpen
Linkbuilding Uitbesteden

Er zijn verschillende soorten anchorteksten. Om je duidelijkheid te geven, nemen we dit artikel als voorbeeld, zie hieronder: Google waardeert het wanneer er veel deep-page links in jouw linkprofiel staan. Iets wat samenhangt met relevantie. Hoe specifieker het zoekwoord, des te beter een deeplink is naar een relevante pagina. Voor Google is dit een seintje dat jij veel waardevolle en relevante informatie op je website hebt staan, waardoor je uiteindelijk hoger kunt ranken in de SERP.

Linkbuilding Uitbesteden - Domineren Van Het Internet - Linkbuilding Bureau - RankingBooster.be Kwalitatieve Linkbuilding Nodig? Strategische Aanpak - Linkbuilding Bureau - RankingBooster.be


De websites die het best ranken in Google hebben vaak veel backlinks uit hetzelfde land. Is het dan heel erg om backlinks te hebben uit het buitenland? Niet per se. Al is de kans dan natuurlijk wel groter dat de backlink minder relevant is. Wanneer een buitenlandse interieurwebsite een backlink plaatst naar jouw webshop voor gietvloeren, is er nog geen reden tot paniek.

Linkbuilding Specialisten: Linkbuilding Uitbesteden? - Linkbuilding Bureau - RankingBooster.be Linkbuilding Uitbesteden - Beste Keus - Linkbuilding Bureau - RankingBooster.be


Wanneer een buitenlandse website die helemaal niet thuis is in de interieurwereld linkt naar jouw website, is dit schadelijker voor je positie in Google. Het is daarom goed om te onthouden dat hoe meer backlinks je hebt vanuit buitenlandse websites, hoe verdachter Google jouw gedrag vindt. Voor je linkprofiel is het belangrijk dat de spreiding van het aantal verwijzende IP-adressen maximaal is.

Multi Tier Linkbuilding - Maak Digitaal Naam Voor Jezelf! - Linkbuilding Bureau - RankingBooster.be

Stel je eens voor dat 25 van jouw backlinks via verschillende domeinen, maar wel via hetzelfde IP-adres komen. Dat kan niet kloppen, denkt Google. De zoekmachine vermoedt dat jij bezig bent met Black Hat-praktijken en kan je daarvoor straffen. Je hebt met alle bovenstaande factoren rekening gehouden en je linkprofiel staat inmiddels als een huis.

Deze gebroken links staan op pagina’s van derden en geven een 404-foutmelding – en daar wordt geen ondernemer blij van. Het actief opsporen van deze broken links, wordt broken linkbuilding genoemd. Hoe minder broken links naar jouw domein, hoe beter Google je waardeert en hoe hoger je uiteindelijk kunt ranken in de zoekresultaten.

✓ Hoge kwaliteit links;✓ Geen risico, aangezien je kunt opzeggen wanneer je wilt;✓ Wij bieden alleen SEO aan en jij profiteert daarom van de kennis van experts;✓ Wij houden kennis niet voor onszelf, maar zijn transparant naar u, zodat u weet waar we mee bezig zijn;✓ Elke maand heldere rapportages; ✓ Een eigen dashboard waar je de posities in Google kunt checken; ✓ Wij houden uw website naast linkbuilding continu in de gaten op andere verbeterpunten en er wordt dus continu aan uw website gewerkt; .

Kwalitatieve Linkbuilding Verbetert Je Google Search Ranking - Linkbuilding Bureau - RankingBooster.be

Online marketing is alle marketing die bedrijven inzetten in het digitale tijdperk. Tegenwoordig is de concurrentie hoog, waardoor je als bedrijf extra hard je best moet doen om op te vallen. Daarnaast gaan de ontwikkelingen hard en kan jouw website snel toe zijn aan verbetering. Bij ons betekent full service ook echt dat wij een online marketing bureau zijn met alle specialiteiten in het team.

Linkbuilding bureau Ompro staat garant voor kwalitatieve linkbuilding trajecten met focus op resultaat. Daarbij gaan we uit van het principe dat je backlinks moet verdienen. Mensen willen naar je pagina of website toe klikken, omdat ze verwachten daar waardevolle content te vinden. Link earning heet dat ook wel. Je koopt dus geen links bij ons.

Kwalitatieve Linkbuilding Uitbesteden? - Ontdek Jouw Groeikansen - Linkbuilding Bureau - RankingBooster.be Bewezen Linkbuilding Uitbesteden? Werk Aan De Autoriteit Van Je Website! - Linkbuilding Bureau - RankingBooster.be


Onze linkbuilding specialisten hebben veel kennis en ervaring in huis om een divers linkprofiel met een natuurlijke opbouw voor je te realiseren. Grofweg houden we bij iedere linkbuilding campagne dezelfde strategie aan; die bestaat uit vijf stappen. 1. Zoekwoordenonderzoek, Als je wilt scoren in Google, is het belangrijk om te weten wáár je op wilt scoren.

Kwalitatieve Linkbuilding Uitbesteden: Maak Het Jezelf Makkelijker! - Linkbuilding Bureau - RankingBooster.be

Wat vind jij belangrijk? Welke termen sluiten aan bij de vragen en behoeftes van je klant? Met deze informatie gaan we aan de slag!2. Concurrentieanalyse, De kans is groot dat je concurrentie ook niet stilzit. Daarom onderwerpen we ook je belangrijkste concurrenten aan een onderzoek. Hoe ranken zij? Waar komen hun links vandaan? Welke steken laten ze vallen waar jij op kunt inspelen? Kortom: de belangrijkste kansen en bedreigingen zetten we op een rijtje.

Multi Tier Linkbuilding Uitbesteden - Zoekmachine Optimalisatie - Linkbuilding Bureau - RankingBooster.be Bewezen Linkbuilding Uitbesteden - Wil Je Jouw Site Bovenaan In Google? - Linkbuilding Bureau - RankingBooster.be


Content maken, Je moet voor een webmaster duidelijk maken waarom hij naar jouw website moet verwijzen. Dat zal ‘ie sneller doen als je actuele, interessante en kwalitatieve content te bieden hebt over onderwerpen die ook goed bij zijn website passen. Wij denken na over wat voor content belangrijk is in jouw sector en welke vragen vanuit de doelgroep je wilt beantwoorden.

Of we maken nieuwe content. Onze doelstellingen en het onderzoek dat we hebben gedaan verliezen we daarbij geen moment uit het oog. 4. Content verspreiden, We gaan op zoek naar relevante, betrouwbare websites met veel bezoekers die een link en/of (gast)content willen plaatsen. Binnen ons netwerk en dat van jou.

Kwalitatieve Linkbuilding Uitbesteden? Kies Voor Linkbuilding Booster - Linkbuilding Bureau - RankingBooster.be

Wij leggen contacten met deze partijen. 5. Analyseren, rapporteren & bijsturen, We monitoren voortdurend de voortgang van de campagne. Hebben aangeschreven websites je link of content geplaatst? En nog belangrijker: hebben de nieuwe backlinks effect? Hiervoor houden we de bezoekersstroom van je website én de posities in Google nauwlettend in de gaten.

Wil je meer weten over onze aanpak of ben je benieuwd naar wat Ompro voor jouw bedrijf kan betekenen? Pak de telefoon, we vertellen het je graag!.

Wil je zelf aan de slag met linkbuilding, dan moet je zeker op de volgende factoren letten wanneer je een link plaatst. Wanneer je samenwerkt met Digital Inside dan doen wij dit natuurlijk voor je. Allereerst: let op de relevantie. Is het een relevante website voor jou om een link op te plaatsen.

Linkbuilding Uitbesteden - Wij Zijn Jouw Online Linkbuilding Partner! - Linkbuilding Bureau - RankingBooster.be

Daarnaast: kijk naar de autoriteit van de website. Is de kwaliteit van de website eigenlijk wel voldoende? Dit kan je zien aan bijvoorbeeld de Page Authority en de Domain Authority. Een handige plug-in om deze scores te achterhalen is die van MOZ of die van Majestic. Ten slotte: let op het aantal links.

Als er al 99 andere links op een website staan dan heeft het dus een stuk minder impact dan als er slechts 10 andere links op een website staan. Naast externe links zijn interne links op je website ook belangrijk. Gelukkig heb je dit zelf in de hand waardoor je dit dus goed kan uitvoeren.

Linkbuiling is tegenwoordig bijna niet meer zelf te doen. De complexiteit is hoog en als de concurrentie met een linkbuilding bureau werkt dan zal deze een enorme voorsprong nemen die bijna niet meer is in te halen. Je mag het natuurlijk zelf proberen op te pakken, maar besluit je toch een linkbuilding bedrijf nodig te hebben dan staan wij voor je klaar.

Multi-tier Linkbuilding Uitbesteden: Meer Website Of Webshop Bezoekers Voor Je - Linkbuilding Bureau - RankingBooster.be

Verschillende linkbuilding methodieken Linkbuilding methodieken zijn er in overvloed, maar interne en externe linkbuilding zijn toch wel de bekendste principes. Bij externe linkbuilding is het noodzakelijk dat jouw links volgens een natuurlijk ogende manier worden toegevoegd, anders bestaat de kans dat Google je backlinks als spam gaat zien. Wanneer er echter een backlink ontstaat doordat jouw content gedeeld wordt op social media of een externe website – omdat je inhoud blijkbaar relevant en deelbaar genoeg is – ontstaat een natuurlijke link.