Hoe Belangrijk Zijn Backlinks Eigenlijk? - Back-links-kopen.nl

Published Jan 21, 22
6 min read

Welke Backlinks Zijn Meest Waardevol? - Seo - Back-links-kopen.nl

Wil je beter scoren in Google? Er zijn meerdere wegen naar Rome en ook naar de top van Google. Wil je hulp? Neem dan contact met ons op.

Wil je hoger scoren in Google? Dan kun je 3 verbeteren op je site: Techniek, Content, Autoriteit Allereerst wil je dat je site technisch perfect functioneert en snel laadt. Dat maakt het makkelijker voor zoekmachines om hem te indexeren. Na de techniek wil je waardevolle content plaatsen. Het liefste geoptimaliseerde pagina’s op basis van zoektermen.

Backlinks En Seo - Uitleg En Tips - Back-links-kopen.nl

Betrouwbare sites plaatst Google hoger bij de zoekresultaten. Autoriteit krijg je door links naar je site. Nou kun je backlinks kopen, maar heeft dat zin? En wat vindt Google ervan? Ontdek het in dit artikel. Inhoud Backlinks kopen of eerlijk verdienen? Links naar je site maken zo’n 30% uit van het algoritme van Google.

Is een pagina technisch en inhoudelijk perfect geoptimaliseerd? En sta je niet op 1 bij de zoekresultaten? Dan onderscheid je je alleen nog met links naar je site. Backlinks zijn links van een andere site naar jouw site. Google ziet deze links als stemmen. Omdat de zoekmachine zijn gebruikers de beste sites wil voorschotelen, verschijnen populaire sites hoger bij de zoekresultaten.

Waarom Backlinks Kopen Via - Back-links-kopen.nl

Hoe Belangrijk Zijn Backlinks Eigenlijk? - Back-links-kopen.nlWat Is Een Goede Verdeling Van Een Backlinkprofiel? - Back-links-kopen.nl


Het verdienen van externe links naar je site is tijdrovend. En daarmee indirect duur. Dat maakt backlinks kopen tot een verleidelijk alternatief. 💡 Aan de slag met linkbuilding? Beluister ook de podcast: 5 belachelijk simpele linkbuilding-tips Backlinks kopen is risicovol. Bedenk vooraf of je dit aandurft. Wat bepaalt de waarde van een link? Backinks zijn belangrijk als je hoger wilt komen in Google.

Hierbij is een aantal zaken van belang: Hoeveel autoriteit heeft de verwijzende site? Hoeveel links staan er op een pagina? Op welke plek op de pagina staat de externe link? Is er relevantie tussen beide sites? Bezoekt Google de verwijzende site regelmatig? Is de externe link dofollow of nofollow? Onder welke woorden staat de link? Verwijzen naar andere websites is heel natuurlijk en zoekmachines kijken hiernaar.

Backlinks: Onmisbaar Voor Elke Succesvolle Website - Back-links-kopen.nl

Link je op een natuurlijke manier naar een soortgelijke website? Dan bied je je lezers bovendien meerwaarde en dit is goed voor je trust-factor. 🤔 Links ruilen is een beproefde linkbuilding-strategie. Als je het goed doet werkt hij ook. Maar weet wel wat je doet, want Google is er niet dol op.En nog steeds gebeurt het op grote schaal. Tijd is geld en links inkopen kan voordeliger zijn. Maar is het ook verstandig? Google is fel tegenstander van links kopen. Het ondermijnt zijn algoritme en de zoekmachine ziet het als vals spelen. Gekochte links moet je daarom markeren als nofollow, of als gesponsorde links.

Wat Zijn Backlinks En Hoe Beïnvloeden Ze Je Website? - Back-links-kopen.nl

Links uitwisselen is een mogelijkheid. Maar veel waarde hebben deze links niet. Bovendien is het belangrijk dat de gelinkte pagina’s over hetzelfde onderwerp gaan. Een autodealer die naar cementfabrikant linkt begeeft zich toch echt in een andere markt en je lezers schieten er niets mee op. 1, Plaats de link naar de linkpagina alleen in de sitemap als je hem niet al te prominent in beeld wilt brengen.

Erg netjes is het niet, maar het kan. 2. Maak wat moois van je linkpagina en zet er alleen écht nuttige links op. Maak er dus een nuttig naslagwerk van, waarin je steengoede en geruilde links afwisselt. Doe je dit goed dan levert dit mogelijk nieuwe backlinks op, van websites die de lijst ook nuttig vinden.

Wat Is Een Backlink? - Checken, Waarde & Verkrijgen! - Back-links-kopen.nl

Noem je linkpagina niet ‘linkpartners’ of zoiets. Dan weet Google meteen waarom je de pagina hebt. Kennisbank klinkt al een stuk beter. 4. Ruil alleen links als je er beiden wat aan hebt. En als de andere site goede bezoekers doorstuurt. Links uitsluitend voor SEO zijn doorgaans niet zo waardevol.

Wat Zijn Backlinks En Hoe Gebruik Je Ze? - Back-links-kopen.nlGoede Backlinks Kopen, Hoe Pak Je Dat Precies Aan? - Back-links-kopen.nl


Link niet zomaar naar elke website. Google stelt jou aansprakelijk voor links naar websites die op de zwarte lijst staan. Twijfel je over een link? Dan kun je hem eventueel nofollow maken. Daarmee zeg je: ik vertrouw de link niet helemaal. De vraag is dan wel waarom je hem op je site zet.

Linkbuilding Bureau - Wanneer Starten We Met Linkbuilding? - Back-links-kopen.nl

Helemaal als de beheerder een link terug eist. Maar ze doen wel wat. Gerelateerde startpagina’s zeggen zoekmachines iets over het werkveld waarin jij je begeeft en ze leveren je misschien wel bezoekers op. Bovendien zijn ze vaak gratis en heel veel ‘kleine’ linkjes maken ook weer een grote. Moet je voor een startpagina-link betalen? Vraag dan bij de beheerder kritisch naar bezoekerscijfers en doorklikdata.

Links verdienen beter dan links kopen Backlinks kopen gebeurt nog steeds op grote schaal. Partijen als Wehkamp en Zalando doen het ook. Als je het goed doet komt Google er ook niet achter. Maar er zijn veel dubieuze partijen in de link-business actief. En krijg je een penalty van Google, dan kan dit echt ingrijpend zijn.

Wat Zijn Backlinks En Waarom Moet Je Ze Verzamelen? - Back-links-kopen.nl

Iedere aanbieder wil uiteraard het liefste op de eerste positie staan, SEO experts helpen om een zo hoog mogelijke positie te behalen. Daarbij zijn er verschuivingen zichtbaar in de wijze waarop het algoritme de ranking bepaalt. De relevantie van backlinks is daarbij een onderwerp dat vaak aan bod komt. Het basis algoritme van Google is Page, Rank.

Backlinks zijn in basis kwalitatieve koppelingen die aangeven dat de bestemming een webpagina met relevante content is. Links met een ‘nofollow’ tag tellen niet mee als backlinks, denk bijvoorbeeld aan koppelingen in reacties van bezoekers of gesponsorde koppelingen. Backlinks worden als het ware ‘verdiend’ en staan daarmee indirect voor kwaliteit.

Wat Is Een Backlink? - Checken, Waarde & Verkrijgen! - Back-links-kopen.nl

De bronpagina heeft een eigen pagina autoriteit opgebouwd. Dit wordt bepaald op basis van diverse factoren. De kwaliteit van de bron wordt gewogen in het toekennen van de autoriteit op de bestemmingspagina. Het is voor een website dus van belang dat er niet alleen een groot aantal backlinks wordt verzameld maar dat de bronpagina een goede status heeft.

Verschil tussen domein en pagina Bij het bepalen van ‘autoriteit’ kan onderscheid worden gemaakt tussen domein autoriteit en pagina autoriteit. Uit onderzoek is gebleken dat backlinks nauwelijks invloed hebben op de autoriteit van een webpagina maar wel op het volledige domein. De backlinks op pagina’s als geheel zouden daarmee voor een deel de autoriteit van de volledige website bepalen.

Wat Zijn Backlinks En Hoe Gebruik Je Ze? - Back-links-kopen.nl

Wat Zijn Backlinks En Wat Kun Je Ermee? - Back-links-kopen.nlWaarom Backlinks Kopen Via - Back-links-kopen.nl


Zijn Backlinks Nog Belangrijk? - Back-links-kopen.nlOnline Marketing Blog En Tips: Wat Is Linkbuilding? - Back-links-kopen.nl


Daarbij wordt vooral gekeken naar het grotere geheel, niet zozeer de afzonderlijke pagina. Vanuit deze analyse gezien zullen websites met meer populaire pagina’s beter scoren dan websites met relatief weinig pagina’s op het domein. Uiteraard kunnen dit soort metingen en analyses veranderen op basis van aanpassingen binnen het zoekalgoritme. Maak gebruik van een backlink checker Er zijn verschillende diensten die je direct het aantal backlinks van een pagina laten controleren, dit noemt met een backlink checker.

More from Sales Tips, Prijzen